Een opblaasbare voortent kopen voor jouw caravan?

0
345

Opblaasbare voortenten zijn momenteel het gesprek van de dag op de campingmarkt, maar waarom zou je er een moeten kopen, als paaltenten ook goed hun werk doen? Opblaasbare tenten zijn geen nieuwe uitvindingen en ze verschillen van paaltenten doordat ze geen stokken gebruiken. In plaats daarvan worden de palen vervangen door opblaasbare buizen. Een opblaasbare voortent is over het algemeen groter dan een paaltent en is gericht op grotere groepen. De populariteit is gestegen naarmate meer kampeerders overstappen op opblaasbare voortenten vanwege de eenvoudige opbouw en duurzaamheid. Lees verder om te weten waarom deze tenten vele malen handiger zijn voor jouw kampeerervaring.

Gemakkelijk en snel opzetten

Houd je van de uitdaging om een tent op te zetten of kies je liever voor het avonturen? Kamperen is veel meer dan een tent bouwen om te relaxen. Een tent opzetten is niet het allerbelangrijkste, dus het moet snel en gemakkelijk geschieden. Dankzij Stassar kun je nu een opblaasbare voortent kopen. Deze tenten zijn ontworpen voor een probleemloze opbouw. In het frame hoeft er alleen maar de luchtpomp aangesloten te worden om de tent op te blazen! Opblaasbare voortenten van Stassar zijn gemakkelijk te vervoeren en nemen ook niet veel plek in beslag.

Zeer stevige tenten

Verrassend genoeg hebben opblaasbare voortenten van Stassar een zeer sterke windweerstand. Waar zelfs de beste paaltenten het moeilijk hebben, blijven deze tenten sterk staan. Winderig weer zorgt ervoor dat stijve stokken buigen, misvormd worden of zelfs breken, wat de buitentent kan scheuren en de tent onherstelbaar kan beschadigen en dan is de rest van je avontuur verpest. Maar wanneer opblaasbare palen buigen, keren ze gewoon terug naar hun oorspronkelijke vorm. Om hun sterkte nog verder te vergroten, is de opblaasbare voortent ontworpen met duurzaam, UV-beschermd en weerbestendig materiaal, zodat ze lang meegaan.

Een Stassar voortent is een goede investering

Om eerlijk te zijn: een deluxe opblaasbare voortent bij Stassar begint bij euro 1.000,- Je zou misschien wel denken dat het duur is, maar het is echt de investering waard. Ga maar zelf na, dat je bij opblaasbare voortenten geen gebogen palen hoeft te repareren of gescheurde tentbekleding moet stikken. Wanneer een harde wind voorbij gaat, knapt de tent vanzelf weer op. De voortenten zijn de investering zeker waard. Opblaasbare voortenten moet je gewoon kopen in de webwinkel van Stassar, want ze zijn gemakkelijk te vervoeren en nemen ook niet veel plek in beslag. Ze zijn in verschillende formaten en verdeling te verkrijgen die bij elk groepje zal passen. Koop dus nu jouw opblaasbare voortent!