bye bye studentenleven: verhuizen is hip!

0
185

Is je studentenleven voorbij en is het tijd om echte stappen te zetten? Dan ben je wellicht van plan om te in te trekken bij je vriend of om te verhuizen utrecht in je eentje. Vaak zien we dat men terugkeert naar het dorp of stad waar ze geboren zijn. Hoe dan ook, verhuizen is een moeilijk proces en je spullen zonder een verhuislift utrecht weg krijgen? Dat is bijna onmogelijk!

Geen vervoer? geen probleem!

Heb jij geen auto, maar wil jij zo snel mogelijk verhuizen naar utrecht? Dan kan dat gemakkelijk door de verhuisbedrijf. De verhuisbedrijf zal zorgvuldig jouw spullen inpakken en sealen. Hierna zal hij deze in de transportwagen zetten. Hij zal deze vervoeren naar jouw nieuwe woning. De transportwagen is erg groot, dus hierin passen jouw spullen gemakkelijk. Je kunt hiermee bijvoorbeeld je meubels en je witgoed laten vervoeren. Deze zetten jouw spullen naar waar jij dat wilt. Je hoeft je dus ook geen zorgen te maken over hoe ze het gaan dragen naar boven en of ze het überhaupt wel zullen dragen. Ze zullen jouw spullen op de gewenste plek in jouw huis plaatsen. Ze kunnen zelfs gebruik maken van de verhuislift utrecht. En verhuislift is een lift die jou goederen via een raam of balkon naar binnen kan halen. Sommige spullen zijn vrij zwaar. Denk hierbij aan een kast, bed of bank. Deze zijn erg moeilijk om te dragen. Door middel van een verhuislift zorg je dat het mogelijk is dat jouw favoriete bank ook mee mag naar jouw nieuwe woning. Hoe geweldig klinkt dat? 

Ontruiming 

Je studentijd blijft achter de rug, wil je dat het daar blijft of wil je ze allemaal meenemen naar je nieuwe woning? Als je van plan bent om te verhuizen utrecht naar een gemeubileerde huis of als je van plan bent om nieuwe meubels te kopen, dan heb je geen zin meer om de oude te vervoeren. Het gaat je ten eerste super veel tijd en moeite kosten. Het liefst wil je dat iemand je loodzware bank komt ophalen en jouw vereisten bed weggegooid. Daar is natuurlijk ook mogelijkheid voor. Vaak denken we bij ontruiming aan een dringende situatie als overlijden en faillissement. Echter kan het dus ook omdat jij dat allen wilt. Je oude spullen zullen dan weggegooid of naar de kringloop gebracht worden. verhuizen utrecht is dus ook erg duurzaam bezig. Dit maakt het alleen maar beter. 

 

Tarieven 

Wil jij een verhuislift utrecht of een verhuisploeg inhuren? Dan is het wellicht handig om te weten tegen welke bedragen je aankijkt. De bedragen zijn afhankelijk van de grootte van de woning en/of aantal kamers waarvan spullen vervoerd moeten worden. Voor een éénpersoons woning, waarbij één persoon woont, kijk je al snel naar een bedrag tussen de €350 en 700. Hoe groter je gezin en huis, hoe hoger het bedrag.