Een stukje zomer in de winter

0
37

Het lijkt er eindelijk op dat de winter begint te komen. Temperaturen zijn enorm gedaald, overal op straat zie je mensen in de winterjassen lopen. Handschoenen worden weer uit de kast gehaald en mutsen over de oren getrokken.  Maar ondanks de kou, hoef je nog niet het zomer gevoel kwijt te raken. 

Zwemmen

Zwemmen in deze kou, dat is toch niet te doen? Het is momenteel inderdaad een beetje kous om buiten te zwemmen, maar gelukkig hebben we binnenzwembaden. Er zijn genoeg mensen die het hele jaar rond binnen zwemen, ofwel voor hun plezier of voor de sport. Zwemmen brengt weer een stukje zomer gevoel met zich mee. Dus als je op een koude winterdag toch het huis uit wilt om iets te doen, waarom niet naar een binnenzwembad? Dat is zowel leuk voor volwassenen als voor kinderen. Het enige minpuntje is dat het soms lastig kan zijn om badmode te kopen in de winter. Wanneer je in de zomer al voldoende badkleding gekocht hebt, is dat natuurlijk geen probleem. Maar misschien heb je wel wat last van winterkilootjes, en wil je toch een groter badpak. Of je wil in het algemeen een nieuw badpak. Vaak kun je in de kleinere maten ook in de winter nog wel zwemkleding vinden, maar badmode grote maten is vaak wel lastiger te vinden. Gelukkig is tegenwoordig heel veel via het internet te bestellen, ook badmode voor mensen met grotere maten. Hierdoor kan iedereen ook in de winter een zomers gevoel krijgen door te gaan zwemmen. 

Kleurtje

Een ander probleem waar mensen in de winter tegenaan lopen, is dat ze hun zomerkleurtje verliezen. Vele mensen klagen erover hoe wit ze zijn in de winter, ze lijken wel een vampier. Ook hiervoor zijn simpele oplossingen te bedenken. Veel vrouwen maken om deze reden al gebruik van een zonnebank, maar ook voor mannen is dit een goede oplossing. Het stigma dat veel schoonheidsfaciliteiten alleen voor vrouwen of homoseksuelen zijn, is tegenwoordig enorm aan het afnemen. Veel vrouwen vinden het juist enorm sexy als een man er goed verzorgd uitziet. Een iets duurdere, maar wel leukere oplossing, is het boeken van een vakantie naar een zonnige bestemming. Veel mensen associëren de wintervakantie alleen met skiën of snowboarden. Maar als jij niet van sneeuw houdt, wat weerhoudt je er dan van om een vakantie naar de Bahama’s te boeken en daar lekker te zonnen? Het is immers niet overal op de wereld tegelijkertijd winter.