Een zomerse dag op het strand

0
33

De zomerse dagen komen er weer aan, wat betekent dat we weer heerlijk naar de stranden kunnen trekken. Alhoewel we ons nog altijd moeten houden aan de regel dat we 1,5 meter afstand van elkaar houden, kunnen we al wel weer naar het strand toe. Waar we wel rekening moeten houden met de steeds warmere en krachtige zon, kunnen we altijd een verkoeling zoeken in de zee. Nu is de zee nog vrij koud, maar is hij al langzaam aan het opwarmen voor het hoogseizoen. Waar moet je nu allemaal op letten wanneer je een dagje naar het strand wilt gaan? In dit blog zullen we er eens specifiek naar kijken!

Smeren, smeren, smeren!

Dit is misschien wel het belangrijkste tijdens een warme zomerdag, jezelf insmeren met zonnebrand! Helemaal wanneer je aan het water en aan het strand zit, is de zon zeer krachtig. Wanneer je constant in en uit de zee gaat lopen, weet de zon jou wel te vinden. Het water droogt snel op, maar heb je de zonnebrand ook al weggespoeld in de zee. De kans op verbranden is daardoor dus erg groot!

Zorg er op een warme zomerdag dus altijd voor dat je over zonnebrand beschikt met een hoge factor, die het liefst nog waterbestendig is. Zo bescherm je jezelf goed tegen de zon, zonder dat je zult verbranden en hier veel last van zult krijgen. Je hoeft echter niet bang te worden dat je niet bruin zal zijn wanneer je jezelf met een hoge factor insmeert, want dat wordt je met regelmatige strand bezoeken toch wel!

Zorg voor de juiste badkleding

Naast zonnebrand, is het ook verstandig om te beschikken over de juiste badkleding. Meestal ga je zonnen op het strand, waardoor het aan te raden is om een bikini te dragen. Bij een bikini zul je eenmalig de tan lines zien zitten, terwijl je met een badpak voor een vreemde kleurverhouding zou kunnen zorgen. Zorg er dus voor dat je altijd over badkleding beschikt die over (bijna) dezelfde pasvorm beschikken, zodat je een mooie verhouding in je bruining te zien zult krijgen!

Een zonnebril dames voor de felle zon

Naast dat het aan te raden is om je huid te verzorgen door jezelf goed in te smeren, is het ook aan te raden om een zonnebril dames te dragen. De zonnebril zorgt ervoor dat je ogen niet constant blootgesteld kunnen worden aan de felle zon, waardoor je je ogen ook eens rust zult geven.

Je zou ervoor kunnen kiezen om een cat eye zonnebril aan te schaffen. De cat eye zonnebril heeft zijn naam te danken aan het feit dat de zonnebril dames op een kat lijkt. Met grotere glazen schermt de cat eye zonnebril je ogen af, waardoor jij je ogen eens rust kunt laten nemen van de felle zon!