7 Tips voor productiviteit! 

0
801

Iedereen houdt van een goede nachtrust, maar is het u ooit opgevallen dat de productiviteit eronder lijdt als u geen goede nachtrust krijgt? Wist je dat veel mensen worstelen met hun productiviteit omdat ze niet genoeg rust krijgen? Om uw productiviteit thuis te verbeteren, moet u een goed bureau hebben en een organizer om u te helpen alles georganiseerd te houden. Geen afleidingen. Hier zijn 7 tips voor productiviteit thuis:

Tip 1

Koop een bureau dat bij je levensstijl past. Gezinnen en stellen brengen graag samen tijd door voor de tv en de computer, maar hebben vaak problemen om goed te slapen. Ze hadden een bureau in hun woonkamer dat altijd te zien was, en hadden het gevoel dat ze altijd moesten werken. Nu kunt u meer te weten komen over de top vijf excuses die mensen geven om niet genoeg te slapen, ongeacht waar ze wonen.

Tip 2

Een verborgen computer tafel is ideaal voor een thuiskantoor. Hiermee kunt u uw computer van uw papieren bureau scheiden. U hoeft uw papierwerk niet de hele dag op uw bureau te laten liggen. U kunt uw computer de hele dag op het bureau zetten en hem weghalen als u klaar bent. Zo behoudt u uw productiviteit, maar hebt u niet de werkruimte van een groter bureau nodig. Een klein bureautje kan vaak al genoeg zijn! 

Tip 3

Voeg meer opbergruimte toe aan uw thuiswerkplek. In de meeste huizen is bureauruimte schaars. Als u uw thuiskantoor gebruikt als werkruimte in plaats van als een plek om achterover te leunen, moet u extra ruimte creëren om uw benodigdheden en andere zaken die nodig zijn om uw werk goed te doen, op te bergen. Door rekken en opbergruimte toe te voegen aan uw kleine werkruimte, kunt u meer gedaan krijgen.

Tip 4

Gebruik uw thuiskantoor als een persoonlijke werkruimte. De belangrijkste reden waarom mensen kiezen voor een kantoor aan huis is om van daaruit te kunnen werken. Dit kan een zeer productieve manier van werken zijn. Door simpelweg al uw benodigdheden op het bureau te leggen, kunt u werken aan de dingen die belangrijk voor u zijn, zonder dat u alles hoeft te verplaatsen. U kunt lezen, e-mails beantwoorden en telefoongesprekken voeren. Door deze spullen gewoon in de buurt van uw stoel te zetten, kunt u uw werk doen, zelfs als u maar een kleine ruimte hebt om mee te werken.

Tip 5

Neem geen genoegen met eenvoudige meubels. Als u wilt genieten van een hoog productiviteitsniveau, zorg er dan voor dat u meubels koopt die er goed uitzien. Kies een bureau dat groot genoeg is voor een computer en veel papierwerk, maar ook een uitstraling heeft die bij uw kantoor past. Als u het goed inricht, kunt u verborgen bureau-ideeën niet uit de mode laten gaan.

Tip 6

Gebruik accessoires om uw rommel te verbergen. U hebt misschien tonnen dossiers op uw bureau die u nooit gebruikt, dus waarom zou u ze niet wegstoppen? In plaats van een volwaardige archiefkast te kopen, kunt u een eenvoudig accessoire kopen dat bestanden en papieren verbergt, zodat u uw bestanden efficiënter kunt organiseren. Een ander accessoire dat u kunt kopen om rommel weg te houden is een hutch. Met een verstelbaar hok kunt u de hoogte van uw bureau verhogen of verlagen, zodat u dossiers en ander papierwerk kunt verbergen dat anders zoek zou kunnen raken.

Tip 7

Overweeg de aanschaf van een stoel die bij uw bureau past. Veel mensen die hun bureau als werkplek gebruiken, kiezen ook meubels met een natuurlijke kleur of patroon. Als u niet wilt dat uw werkplek opvalt, overweeg dan de aanschaf van een stoel die opgaat in uw andere meubilair. Bureaustoelen zijn er in veel verschillende stijlen en kleuren, waaronder die van massief hout en die van leer. Een zwarte leren stoel zou goed passen bij uw zwarte bureau. Als u uw bureau gebruikt om spelletjes te spelen, kunt u ook een bureau met een glazen blad kopen, dat het lawaai uit uw werkruimte houdt.