Meerdere inrichtingen in één huis

0
128

Er zijn verschillende inrichtingen betreft een huis. Het kan flink uiteen lopen, van industrieel tot een klassieke look.  Bij elke look horen natuurlijk ook weer andere materialen die gebruikt kunnen worden voor zowel in het huis als buiten het huis. Er zijn vele soorten inrichtingen, zoals: industrieel, modern, klassiek, etc. Een authentieke houten aanrecht, met hier en daar wat kleurverschil of een stalen aanrecht kan een industriële look geven, maar is het aanrechtblad helemaal strak en gepolijst? Dan geeft het aanrecht juist meer een moderne look.

Bijpassende lampen

Lampen zijn er in verschillende soorten en maten. Je komt ze ook overal tegen in het gehele huis. Buitenshuis kom je ze ook regelmatig tegen. Zo kunnen lampen een mooi effect geven op je interieur. Wil je het op een industriële inrichting houden? Dan past juist een industriële lamp goed bij de rest van het meubilair. Industriële lampen zijn niet alleen mooi binnen, maar ook zeker mooi voor buiten. Dit heeft ermee te maken dat de lampen van RVS of metaal zijn gemaakt en dit is waterafstotend.

Spot on!

Hou je niet van hele grote, opvallende lampen? Dan zijn spots een goed alternatief. Spots zijn kleine lampjes die bevestigd worden op het plafond of zelfs tegen de wanden. Het effect kunnen een warm gevoel overbrengen als het licht zacht gedimd is. Als het in de avond donker is en de spots in de tuin aan staan kan het een mooi industrieel effect geven. Het kan de tuin dan groter ogen. Qua uiterlijk zijn er verschillende spots, industriële spots hebben een robuuste uiterlijk, waardoor de rest van het huis er wat grover uitziet. Ook zijn er moderne spots die wat fijner zijn qua uiterlijk. Industriële spots kunnen met elke kleur gecombineerd worden, omdat het voornamelijk de basiskleuren zijn.

Verschillende soorten spots

Wil je dat je je huis opvalt bij vrienden en familie? Een opvallende lamp of een meubelstuk in een opvallende kleur kan dan net die eyecatcher zijn. Door verschillende lampen in je huis te plaatsen valt je huis snel op en wordt het huis gauw een gespreksonderwerp. Hou je niet zo van lampen op te hangen in je huis? Dan kan je er voor kiezen om inbouwspots te laten plaatsen, deze worden in de wanden verwerkt. Zo behoud je je ruimte en heb je een extra lichtbron. Het is dan aan te raden om verschillende spots door het gehele huis te plaatsen. Zo heb je namelijk altijd een lichtbron bij de hand. Spots zijn milieuvriendelijk en ook nog eens dimbaar. Perfect!