Een vakkundige en duurzame woningontruiming

0
50

Moet er een huurwoning, koopwoning of appartement worden ontruimd? Gelukkig hoef je dat niet zelf te doen. Specialisten kunnen zorgen voor een vakkundige en duurzame woningontruiming. Dankzij hun jarenlange ervaring met het woning ontruimen en het opleveren van woningen heb jij er geen omkijken naar. Je hoeft je er dus geen zorgen over te maken. Er wordt door de specialist een advies op maat gegeven. Ook wordt er gezorgd voor een passende oplossing op maat voor de ontruiming van jouw woning.

Een uitstekende partner in woningontruiming

Waarom is de specialist een uitstekende partner in woningontruiming en het verhuur- of verkoopklaar opleveren van woningen? Omdat het daar jarenlang ervaring mee heeft. Dankzij die ervaring kan hij ook goed advies geven. Moet de woning worden opgeleverd aan de nieuwe huurder of eigenaar? Dan kan hij al in een vroeg stadium met jou meedenken. 

Rekening houden met jouw wensen

Natuurlijk wordt er tijdens de woningontruiming rekening gehouden met jouw wensen. De specialist stemt zijn werkzaamheden naadloos op jouw wensen af. Er wordt besproken wat er met de inboedel moet gebeuren. Welke spullen moeten worden opgeslagen en welke spullen moeten worden geveild? Daar kan de specialist voor zorgen. Desgewenst kunnen waardevolle spullen worden ingebracht. De opbrengst wordt dan in mindering gebracht op de geraamde kosten van de ontruiming. Welke zaken moeten er na de verkoop nog worden uitgevoerd?  Ook daar kunnen afspraken over worden gemaakt. Uiteraard worden alle gemaakte afspraken schriftelijk vastgelegd. De gemaakte afspraken kunnen dus met andere belanghebbenden worden besproken. Omdat alle afspraken schriftelijk worden vastgelegd weet je precies waar je aan toe bent. Je wordt dus niet achteraf onaangenaam verrast. 

Een sterk vervuilde woning grondig schoonmaken

Is de woning sterk vervuild? Aangeraden wordt om de schoonmaak vervuilde woning te laten doen door een specialist. Het schoonmaken van een sterk vervuilde woning is voor hem immers geen nieuws. Hij beschikt over de juiste spullen en gereedschappen om een sterk vervuilde woning smetteloos schoon te maken. Natuurlijk begint hij niet direct met de schoonmaak vervuilde woning. Eerst verwijdert hij alle spullen of afval uit de woning. De woning wordt niet alleen schoongemaakt. Schades worden gerepareerd en huurwoningen worden in de originele staat teruggebracht. Is de sterk vervuilde woning schoongemaakt en heb je nieuwe spullen nodig? Er kan gezorgd worden voor spullen en een schone, nette (tweedehands)  inboedel Met die spullen en inboedel kan een onleefbare woonsituatie weer snel leefbaar worden gemaakt. Heb je nog vragen over de schoonmaak van een sterk vervuilde woning of wil je meer informatie? Laat het de specialist weten, want hij staat voor jou klaar.