Home Blog Een goede backpack maakt je reis nog leuker

Gerelateerde blogs

Een goede backpack maakt je reis nog leuker

Of je nu gaat hiken in de Ardennen, een stedentrip gaat doen of alleen met handbagage het vliegtuig in wilt, een goede backpack is een must. Want dankzij een fijne rugtas kun je meer spullen meenemen, zonder dat je rug en je schouders daar onder lijden. De kans is groot dat je het zonde van je (vakantie-)geld vindt om een écht goede backpack aan te schaffen, maar het is het absoluut waard. Je zult dankzij deze goede tas veel meer plezier hebben onderweg en meer kunnen genieten. Met je hele hebben en houden op je rug.
Backpack

Een goede backpack voldoet aan een heel aantal eisen

Zo kun je deze tas gemakkelijk zelf op je rug tillen, kan er veel in worden meegenomen én voelen de banden van de tas comfortabel op je schouders. Hoe vol je de tas ook hebt geladen. Ook is het natuurlijk van belang dat diezelfde banden goed te stellen zijn en niet tijdens een flinke hike telkens opnieuw gesteld moeten worden. Je draagt die backpack voor jouw gemak en dat moet, ook onderweg, zo blijven. Andere eisen zijn vaak persoonlijk en afhankelijk van wat je gaat doen.

Ga je op stedentrip?

Dan is het fijn als je backpack een “geheim” vakje aan de binnenkant heeft waar je goed je portemonnee en andere waardevolle spullen kunt bewaren. Iedere stad is wel bekend met zakkenrollers en je wilt het ze niet te gemakkelijk maken. Ook is een zakje aan de zijkant een handig ding. Je kunt daar je bidon of een ander flesje in kwijt, zodat je altijd je handen vrij hebt tijdens het lopen.

Ga je hiken?

Dan wil je een backpack met een zo comfortabel mogelijke achterwand. Deze draag je tegen je rug aan en dat mag natuurlijk nooit gaan irriteren of schuurplekken opleveren. Een extra band om je buik om de tas op z’n plaats te houden is dan ook een aanrader. Net als diverse binnenvakken die je allemaal een vaste bestemming geeft. In het ene vak je portemonnee en je paspoort, in het andere vak je opladers of je toiletspullen. Zorg voor overzicht, zodat je, ook in het donker of bij een kampvuurtje, zonder al te veel moeite je spullen kunt terugvinden.

Rianne de Schute

Blogger

Welkom op deSchute.nl Op mijn blog lees je alles over huis&tuin, lifestyle, tech en mode! Bekijk hieronder alle categorieën.

Categorieën