Home Blog Een cadeau voor Pasen voor je medewerkers?

Gerelateerde blogs

Een cadeau voor Pasen voor je medewerkers?

Pasen is dit jaar op zondag 12 april (en tweede Paasdag dus op maandag 13 april). Het wordt dus tijd om iets te gaan regelen voor je medewerkers. Een cadeau voor Pasen verwachten ze misschien niet direct, toch is het wel leuk om een keer uit te pakken en chocolade paaseieren rond te delen op de zaak. Je medewerkers zullen positief verrast zijn en dit geschenk zeer waarderen. Een cadeau voor Pasen is nog niet heel gebruikelijk in Nederland, toch zie je dat dit steeds meer in opkomst is. Vergelijkbaar met een chocoladeletter voor Sinterklaas en het kerstpakket. Natuurlijk hoef je niet bij alle gelegenheden een cadeau te geven. De onverwachte momenten zijn het leukst.

Organiseer iets voor de kinderen van je werknemers

Vroeger was het heel gebruikelijk dat de Personeels Vereniging van een bedrijf ook de partners en de kinderen van werknemers eens in het zonnetje zette. Vaak was er voor de kinderen een Sinterklaasfeest met cadeaus en voor de partners eens in de zoveel tijd een borrel of een klaverjasavond. Deze gebruiken zijn steeds meer op de achtergrond komen te staan. Ze kosten immers veel geld. Een gezellige dag rond Pasen is vaak beter te organiseren. Verstop chocolade paaseieren voor de kinderen en organiseer, bijvoorbeeld, een barbecue voor de ouders/werknemers en partners. Zo heeft iedereen een leuke middag, die niet te duur hoeft te zijn.

Pasen is het begin van de lente

Oké, officieel begint de lente al op 20 maart, maar het kan dan nog bitter koud zijn. Eigenlijk is pas vanaf april een groot verschil in temperatuur te verwachten. En laat dat nu dus net de maand zijn waar Pasen in valt! Je ziet dan ook overal weer kuikentjes en dat geeft toch een echt lentegevoel. Kuikentjes zijn weer onlosmakelijk verbonden met de lente en ook met Pasen. Dat zie je bijvoorbeeld ook in de paasdecoratie.

Een cadeau voor Pasen is sowieso leuk

Vooral ook omdat het negen van de tien keer bestaat uit chocolade. En we zijn natuurlijk allemaal gek op chocolade. Het is bewezen dat (pure) chocolade een geluksgevoel geeft. Net het gevoel dat je na een lange, donkere winter goed kunt gebruiken. Natuurlijk knap je er al enorm van op dat je niet meer in het donker naar je werk hoeft te gaan, maar chocolade zorgt nog voor net dat beetje extra geluksgevoel. Hoe leuk is het dan om een cadeau voor Pasen te geven aan je medewerkers? Zij zullen dit gebaar enorm waarderen.

Vorig artikelWintersport
Volgend artikelFotoshoot met kunstgras

Rianne de Schute

Blogger

Welkom op deSchute.nl Op mijn blog lees je alles over huis&tuin, lifestyle, tech en mode! Bekijk hieronder alle categorieën.

Categorieën