De Laminaat Expert levert en legt het beste laminaat

0
34

Met zo’n naam kan het eigenlijk niet missen: De Laminaat Expert is écht de expert in laminaat. En dan niet alleen in de verkoop van veel verschillende soorten, maten en kleuren laminaat, maar ook een expert in het leggen van laminaat, ondervloeren en plinten. Ook kun je bij De Laminaat Expert terecht voor informatie en advies op het gebied van het beste laminaat voor in jouw situatie. Heb je vloerverwarming? De Laminaat Expert kan je van advies voorzien. Wil je in iedere kamer een andere kleur laminaat? De Laminaat Expert heeft het. Een offerte vraag je heel gemakkelijk online aan, net als samples van de verschillende laminaatsoorten. Heb je liever persoonlijk contact? Ook dat kan!

De Laminaat Expert heeft een showroom in Zwijndrecht

Deze showroom is op een steenworp afstand van de A16 te vinden. Je bent er dus in een mum van tijd. In deze showroom zijn diverse opstellingen van de verschillende merken laminaat te vinden die De Laminaat Expert verkoopt. De kundige medewerkers in deze showroom kunnen je de verschillen laten zien, maar je kunt er ook rustig de tijd nemen om het perfecte laminaat voor jouw huis te vinden. Wil je aanvullende informatie? Die kun je, als je er dan toch bent, direct vragen. Heb je bij thuiskomst nog vragen? Die stel je dan gemakkelijk online, in de chat.

Maar laminaat leggen is toch goed te doen?

Dat kan best zijn. Misschien vind je het wel een ontzettend leuke klus. Maar dan ben je wel een uitzondering op de regel. En er is ook echt geen reden meer om zelf je ondervloer, laminaat en plinten te leggen. De Laminaat Expert is op de hoogte van alle technieken en, ook niet onbelangrijk, heeft al het gereedschap dat nodig is gewoon voorhanden. Je hoeft dus zelf niet op zoek naar een goede zaag of een plintenknipper. Dat scheelt niet alleen veel geld, maar ook veel gedoe!

Bestel je laminaat all-in

Al voor nog geen € 30,00 per vierkante meter ligt jouw vloer er de komende jaren (en jaren) schitterend bij. Dat is, je leest het goed, inclusief de vloer, de ondervloer, de plinten, het bezorgen en het leggen. De vloer wordt gelegd door mensen die er verstand van hebben en dat zorgt er weer voor dat op de legkwaliteit maar liefst 3 jaar garantie gegeven kan worden. Kijk! Dat is pas interessant. Ga je naar De Laminaat Expert voor de speciale aanbieding in Quick Step laminaat? Dan krijg je ook nog eens 20 jaar (!) garantie op de vloer zelf!