Een barkruk industrieel zie je steeds meer

0
381

Steeds meer huishoudens kiezen ervoor om geen gewone eettafel neer te zetten, maar om te gaan voor een hoge eettafel. Bij zo'n hoge eettafel kun je geen gewone eetkamerstoelen neerzetten, je kunt dan niet aan tafel zitten. Een barkruk industrieel is dan een goede optie. Je zit fijn rechtop, maar je kunt er toch heel comfortabel op zitten. Een hoge tafel en een barkruk industrieel geeft direct een andere sfeer. Een sfeer waarin direct duidelijk is dat je houdt van gezelligheid. Natuurlijk zul je hier nog even mee moeten wachten tot je kinderen niet meer in de kinderstoel zitten, maar een barkruk industrieel is alvast iets om naar uit te kijken.

Een barkruk industrieel kan ook in een strak interieur

Dat je kiest voor een barkruk industrieel wil niet zeggen dat je complete inrichting industrieel moet zijn. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om in de zithoek een fauteuil industrieel te zetten, maar je kunt deze meubelen ook heel goed combineren met een strak interieur. Heb je een witte hoogglans keuken? Dan kan het mooi zijn om hier een barkruk industrieel neer te zetten. Dit "breekt" al het wit een beetje en zorgt ervoor dat de anders misschien te strakke ruimte toch nog wat warmte krijgt.

Een industrieel interieur is enorm populair

Het is niet voor niets dat een industrieel interieur enorm populair is op het moment. Je kunt industriële meubelen namelijk met alle soorten vloeren, raamdecoratie en kleuren op de muur combineren. Wil jij een industrieel interieur met een romantisch tintje? Kies dan voor zachte kleuren op de muren en een mooi, hoogpolig, tapijt onder de zithoek. Wil jij een industrieel interieur met een stoere uitstraling? Kies dan voor donkerblauwe of donkergroene accessoires en grote planten. Je kunt met een industrieel interieur werkelijk alle kanten op.

Blijf vooral bij wat jij mooi vindt

Het lukt je alleen maar om van een huis een thuis te maken als jij je er thuis voelt. En dat lukt alleen maar als je de meubels, accessoires en overige inrichting kiest die bij jou passen. Hierdoor kan het zomaar zijn dat jij kiest voor combinaties die een ander niet zal omschrijven als "industrieel", maar eerlijk: is dat belangrijk? Je kunt elementen uit verschillende stijlen gebruiken om jouw eigen stijl te maken. Combineer en mix, net zolang tot je jouw perfecte interieur hebt. Waar jij je in thuis voelt. Kies voor die bartafel met een barkruk industrieel als jij dat mooi vindt!