Home Life Eigenwijs

Gerelateerde blogs

Eigenwijs

Ik zit lekker thuis met het mijn ouders en zus op de bank naar een filmpje te kijken. Gezellig met een kopje thee en een bak popcorn. Een keer mag je wel een cheat-day hebben wanneer het gaat om snacks. Dus we zaten met z’n alle een film te kijken en mijn moeder zet het geluid extreem hard, het leek wel een bioscoop. Daar staat de film ook altijd mega hard alleen dan is de ruimte ook wat groter. We dachten, laat maar gaan misschien heeft moeder even haar dag niet.

Wandeling met de hond

De volgende dag gingen we een wandeling maken met de hond. Er is niet heel veel meer te doen dus dachten we dat dat wel gezellig zou zijn. Daarnaast is het ook gezond en natuurlijk hebben we ook frisse lucht nodig. We liepen gewoon naast haar en ze begon al een beetje te schreeuwen. Wanneer ik normaal iets aan d’r vroeg kon ze me niet verstaan. Ze moest eerst drie keer “wat zei je?” vragen voordat ze me kon verstaan. Toen dachten we misschien is er iets aan de hand met haar gehoor.

Verkeerde wending

Toen we thuis waren wilde we het moeder gaan vertellen. Zo zaten we aan het eten en heel subtiel brachten we het onderwerp ter spraken. M’n zus en ik begonnen met vertellen dat we merkte dat ze niet alles meer goed hoorde. En daarna dat ze het misschien even zou moeten controleren. Dat vond ze niet fijn om te horen en werd een beetje chagrijnig. Ze at haar eten en ging naar boven.

Meer feiten

Ik dacht misschien werkt het als we even wat meer informatie opzoeken over een hoortoestel. Zo kwamen we op een site terecht. Oogvoorhoren.nl kwamen we tegen. Hierzo zagen we dan ook onzichtbare hoortoestellen, op deze manier heeft niemand door dat ze niet meer zo goed kan horen. Op de site kwamen we ook veel informatie tegen. Je kan makkelijk zoeken p de site door middel van de selecties die ze hadden gemaakt. Er waren verschillende filters zodat je kan zoeken op wat je wil en niet op wat je tegen komt. Ook zouden we gewoon kunnen bellen voor gratis advies en ook zouden we gewoon online een berichtje kunnen sturen. Ook onderaan de pagina staan er tips voor het online uitzoeken van een hoortoestel. Allemaal handige feitjes om door te geven.

Hopelijk werkt het

We gingen weer naar moeder om te laten zien wat we hadden gevonden. Nu kon ze zelf een kijkje op de site nemen en dan beslissen wat ze ervan vindt. Ik denk dat het review gedeelte haar gevoel over een hoortoestel ook wel opkrikt.

Rianne de Schute

Blogger

Welkom op deSchute.nl Op mijn blog lees je alles over huis&tuin, lifestyle, tech en mode! Bekijk hieronder alle categorieën.

Categorieën