Home Blog Fotoshoot met kunstgras

Gerelateerde blogs

Fotoshoot met kunstgras

Wat een helse nacht. Na amper zes uurtjes slaap ben ik alweer klaar wakker. Door de harde wind en regen en om maar niet te beginnen over de kinderen die steeds wakker werden heb ik slecht geslapen. Ik moet vroeg op want ik heb vandaag een aantal afspraken staan. En ik ga dit keer met de trein.

Verbinden van a naar b

Vanaf mijn huis pak ik de bus richting het station. Op amper vijf minuten lopen kom ik verwaaid aan bij het busstation. Daar gaat mijn kapsel.
Al snel komt de bus en spring er in. Het is maar tien minuten rijden naar het treinstation. Wat een mensen in de bus. De bus is overvol en ik probeer nog ergens een plekje te bemachtigen waar ik me kan vasthouden. Heel ongemakkelijk sta ik met één arm in de lucht en de ander gek gebogen om mij vast te houden. Dit ben ik niet meer gewend. Komen die yogalessen toch nog van pas. Op het treinstation aangekomen moet ik rennen naar de trein. De verbinding tussen de bus en trein is krap maar als ik ren is het goed te doen. Gehaast kom ik aan op perron 7 en stap in de trein richting Amsterdam Centraal. Binnen amper vijftien minuten ben ik in het hart van Nederland. Wat wonen we toch eigenlijk centraal. En wat is het toch fijn dat we zoiets als het openbaar vervoer hebben. Als ik deze reis met de auto had moeten maken was ik zeker de dubbele reistijd kwijt geweest. Ook de kosten vallen me alles mee vergeleken met de parkeertarieven in Amsterdam.

Fotoshoot

In Amsterdam heb ik vandaag twee afspraken staan. Eerst moet ik met de tram naar mijn eerste afspraak. Met de tram is dit amper 5 minuten rijden. Ik heb een korte meeting staan voor een fotoshoot. Mijn ontwerpen worden vandaag gefotografeerd en ik moet even langs komen voor de styling. Ze hebben speciaal voor de shoot kunstgras laten leggen via kunstgrasnet om de producten beter naar voren te laten komen. Al snel arriveer ik op locatie en krijg direct verslag van de shoot. Na een klein uur spring ik weer in de tram richting het station. Over een uur heb ik in Utrecht een lunchafspraak staan. Check-in, check-uit. Tegenwoordig is reizen met een ov chipkaart zo makkelijk dat je alleen maar in hoeft te checken bij aanvang en uit moet checken bij het verlaten van het station. Het enige nadeel is dat je wel genoeg saldo op je kaart moet hebben als je überhaupt het station binnen wil komen.

Rianne de Schute

Blogger

Welkom op deSchute.nl Op mijn blog lees je alles over huis&tuin, lifestyle, tech en mode! Bekijk hieronder alle categorieën.

Categorieën