Zomer tijd betekent heren sneakers tijd!

0
575
Heren sneakers

Het is weer zomer, eindelijk! Voor mij betekent zomer maar een ding, ik trek de heren sneakers weer uit de kast. Voor naar werk zijn er tegenwoordig veel nette sneakers die je prima kunt dragen! Voor een opvallende outfit kun je kiezen voor een statement schoen. En heb je een feestje of bruiloft, dan kun je altijd terugvallen op de classy party-sneaker. Jullie lezen het al, ik ben echt sneakerfan. Een goede schoen is de basis van elke outfit. Ik wil dan ook deze blog schrijven om jullie als lezers te inspireren over de verschillende soorten sneakers die er zijn, en hoe je ze draagt! In deze blog behandel ik de basic heren sneakers, de statement piece en de party-sneaker, veel leesplezier!

De basic heren sneakers voor naar werk

De start van elke lekkere zomerse outfit die geschikt is voor werk begint bij goede basics. Dit geldt hetzelfde voor schoenen, en helemaal met sneakers. Als je twijfelt over wat je aan moet doen, is een neutrale maar stoere sneaker in zwart, wit of aardetinten nooit een foute keuze! Maar er is wel een ding waar je de mist in kan gaan. Als je nepperds koopt. Zorg, als je professionaliteit wilt uitstralen, dat je altijd het echte merk koopt! Als het ergens bij opvalt dat je een namaak merk hebt gekocht is het wel bij de classics. Denk bijvoorbeeld aan Vans, Filling Pieces of Nubikk. Vooral de laatste twee merken zijn uitermate geschikt om naar werk te dragen in de zomer!

Maak een levendig statement met statement sneakers

Dan zijn er natuurlijk ook de sneakers die echt opvallen, en het hoofdonderdeel van je outfit zijn. In de zomer mag een kleurrijke schoen haast niet in je collectie ontbreken. Elke simpele outfit fleurt op en matcht met het lekkere weer wat we nu hebben. Houd de rest van je outfit simpel voor overdag, en voor naar een feestje gooi je er een bijpassende trui of shirt bij en je ziet er helemaal top uit. Je moet wel een beetje lef hebben, maar net als bij mij kreeg ik vanzelf het zelfvertrouwen toen ik eenmaal statement schoenen ging dragen. Kies voor de merken Off-White of Balenciaga, en je zit in één klap goed!

Heren sneakers of party kicks?

Tot slot heb je ook nog sneakers voor een wat chiquer feestje, natuurlijk de onvermijdelijke zomerbruiloft of een casual maar chique werk-uitje. Glans is hier de sleutel naar succes. Het ziet er namelijk mooi en chique uit, maar heeft nog wel het eigenzinnige en comfort van sneakers. Merken zoals Mason Garments en Valentino zijn echt heel chique en uitermate geschikt voor de zomer bruiloften die je vast gaat bezoeken. Meer alledaags zijn bijvoorbeeld de plateau sneakers van Alexander McQueen.