Je ideale keuken voor een scherpe prijs; hoe?

0
284

Een keuken is voor velen een belangrijke plek. Het kan je hobby zijn om te koken, of je wilt er gewoon gezellig kunnen zitten voor een overheerlijk diner of een borrel met vrienden. Hoe dan ook, het moet voelen als thuis. Het moet van alle gemakken zijn voorzien. En dat is lastig, want keukens zijn vaak enorm duur. Toch kan het echt en ga je na deze blog snappen hoe je goedkope keukens kiest. Mocht je meer informatie hierover nodig hebben? Dan is het zeker goed om te kijken naar de mogelijkheden! 

Normale keuken

Als eerst beginnen we even met een normale keuken. Hierna gaan we in op een ander type keuken, die wellicht nóg goedkoper is. Bij een keuken is het, net als bij ieder ander ding in je huis, belangrijk dat het bij je inrichting past. Zoals al gezegd: het moet voelen als thuis. Kies daarom eerst een kleur die past bij de inrichting. Daarna kun je op zoek gaan naar de stijl. Modern, klassiek, tijdloos, er zijn veel opties. Je kunt het beste een standaard pakket nemen, dit is vaak goedkoper dan een eigen keuken ontwerpen. OOk is het belangrijk om het standaard en klein te houden. Met standaard wordt bedoeld: koop een losse magnetron in plaats van een ingebouwde. Klein is simpelweg goedkoper omdat er dan minder materiaal gebruikt hoeft te worden. Wat nou als je een keuken vindt waarvan de stijl leuk is, hij lekker goedkoop is maar de kleur het net niet doet voor je? Geen probleem! Dan spuit of verf je hem gewoon even over. Naast de vorige tips is een keuken (of delen ervan) die in een showroom heeft gestaan ook een prima optie. Sopje maken, doekje eroverheen en je keuken is net als nieuw voor een betere prijs!

Mini keukens

Net is het al even gezegd: hoe kleiner hoe goedkoper. Dat is met goedkope mini keukens natuurlijk al helemaal zo. Mini keukens zijn eigenlijk precies hetzelfde als normale keukens, maar dan kleiner en véél goedkoper. Het bestaat meestal uit één blok, met wellicht daarboven nog een kastje. Een kraan en gasfornuis met daaronder wat opbergruimte heb je eigenlijk al genoeg aan. Wel is het handig om te bedenken dat hier dus geen koelkast bij zit, die moet je zelf aanschaffen. Zoiets zou ook ideaal zijn voor in een tuinhuisje of onder een overkapping. De buitenkeuken die je altijd al wilde, en nog tegen een super scherpe prijs ook.