We leven in een bizarre tijd nu en velen zien hun zomer aan hun voorbijgaan. Maar dit hoeft natuurlijk helemaal niet zo te zijn. We moeten positief blijven in deze periode en met zijn allen hopen dat het rond augustus wat rustiger is. De festivalletjes en geplande vakanties zullen minder kans maken om waar gemaakt te worden, maar er zijn genoeg andere dingen waar wij als Nederlanders ontzettend van kunnen genieten!

Terrassen

Nederland heeft vorig jaar een ontzettend lekkere zomer gehad en we hebben daar allemaal volop van genoten. Ik persoonlijk heb ontzettend veel geld uitgegeven aan terrassen. Lekker in het zonnetje zitten, wijntje erbij, nacho’s erbij. Ik ben daar al heel snel content mee en kan ook zo de hele middag zoet zijn ermee. Dit is natuurlijk een persoonlijke kwestie of je hier nou echt vreugde uit kan halen, maar met het goede gezelschap is in principe alles geweldig in de zon toch? Als je het zonde van je geld vindt of een beetje krap zit aan het einde van de maand, kan je dit idee natuurlijk ook gewoon thuis uitvoeren! Je haalt voor een stuk minder geld dan dat je op het terras kwijt bent ook heerlijke tapas hapjes bij de supermarkt. Opent een fles wijn, halen de kussens van de loungeset of de stoelen tevoorschijn en gaan met die banaan.

Organiseren van een borrel

Je kan in de tuin ook heerlijke borrels organiseren. Dit hoeft helemaal niets groots aan te pakken, je hebt hier zelf de controle over hoe groot de gastenlijst gaat worden. Je moet natuurlijk ook even kijken naar de grootte van je tuin hoeveel mensen je überhaupt kwijt kan in je tuin. 

Last-minute boeken

Als je dan toch echt heel graag op vakantie wil, kan je altijd kijken wat de mogelijkheden zijn op het moment dat je weg wil. Last-minutes zijn er elke zomer weer. Hou er alleen wel rekening mee dat je niet met een mega vriendengroep op reis kan. Hou het bij 1 persoon en dan weet je zeker dat je goed zit. Vakantieparken zoals Castell Montgri en Camping la Masia zullen bij iedereen goed in de smaak vallen. Beide vakantieparken beschikken tot een groot zwembad en zijn voor alle leeftijden erg leuk om naartoe te gaan. Castell Mongri staat bekend om de fijne locatie. Zo staat Camping la Masia weer bekend om zijn heerlijke zwembad. Zo zie je ook maar weer dat ieder vakantiepark zijn eigen specialisaties heeft.