Bestel bij de online drogist alles wat je nodig hebt voor je gebit

0
58

Het is erg belangrijk om goed voor je gebit te zorgen. Dit doe je natuurlijk door regelmatig op controle te gaan bij de tandarts en regelmatig een afspraak te maken bij de mondhygiëniste. Maar tussen die afspraken door moet je zelf ook wel het een en ander doen. Zo moet je je tanden, natuurlijk goed poetsen met een goede tandenborstel en fijne tandpasta en tussen je tanden moet je stokeren met, bijvoorbeeld interprox tandenstokers. Deze zijn van een dusdanige kwaliteit dat ook tandartsen en mondhygiënisten er veelvuldig gebruik van maken. Maar hoe kom je nu aan die goede tandenstokers? Door te bestellen bij de online drogist. Je kunt hier niet alleen terecht voor tandenstokers en andere spulletjes om je mond en je gebit in topconditie te houden.

De online drogist, een complete drogist, maar dan online

Heb je geen drogist bij jou in de buurt of vind je, net als ik de luchtjes in een drogisterij vervelend, dan kun je gelukkig tegenwoordig heel goed terecht bij de online drogist. Deze drogist heeft net zo'n groot assortiment als de reguliere drogist, maar je hoeft er de deur niet voor uit. Je bestelt heel gemakkelijk van achter je computer en laat de spullen thuisbezorgen. De online drogist kan je ook online helpen wanneer je twijfelt tussen twee producten, daarbij staat bij de meeste producten op de site een review.

Maak gebruik van de informatie die online te vinden is

Je kunt nu eenmaal niet alles weten en dus kun je de informatie die online staat goed gebruiken. Het is daarbij ook erg handig dat er reviews te vinden zijn bij de producten die verkocht worden door de online drogist. Je kunt dan leren van de ervaringen van andere gebruikers van hetzelfde middel. Of het nu gaat om tandpasta, haarlak of nagellak, iedereen heeft wel eens ergens een mening over. Wil je zeker weten dat een bepaalde naggellak sneldrogend is? Lees de reviews!

Een drogist is geen apotheek

Net als in de winkelstraat is er een verschil tussen een drogist en een apotheek. Dat is online niet anders. Het verschil bestaat eruit dat een apotheek medicatie mag verkopen of meegeven aan de hand van een doktersrecept en een drogist niet. Natuurlijk mag een drogist, ook de online drogist, wel paracetamol, neusspray en spul tegen muggenbeten verkopen, maar geen "echte" medicatie. Een drogist is er meer voor de huis-tuin-en keuken-oplossingen. En wattenschijfjes, wattenstaafjes, drop, zonnebrandcrème, vitaminepillen, deodorant, shampoo, badschuim, maskertjes, borstels, en noem het maar op.