Home Blog Originele cadeautjes

Gerelateerde blogs

Originele cadeautjes

Geen zin om wéér die boekenbon te geven, en heb je al te vaak een douchegel cadeau gedaan? Er zijn veel meer mogelijkheden, die ook nog eens een stuk origineler zijn. In deze blog geef ik je wat ideeën om mee aan de slag te gaan.

Movienight

Haal alle kussens en dekens uit de kast. Dit wordt de meest knusse movienight ever! Je kunt eventueel zelfs matrassen op de grond leggen. Maak alles zo comfortabel mogelijk. Jij en je vriendinnen gaan hier de hele avond ultiem chillen. Kies van tevoren alvast de leukste films uit per genre. De jarige kan zo uit verschillende genres kiezen, waarna de film een verrassing is. Eten en drinken kunnen natuurlijk ook onmogelijk ontbreken op deze avond. Haal de lievelingssnacks van de jarige job en stal deze uit rond jullie fort. Je zou nog maskertjes kunnen kopen voor het ultieme relax moment. Geen beter cadeau dan quality time!

Pretpakket

Vlieg naar de winkel en sla allerlei leuke cadeautjes in. Bonnetje hier, luchtje daar. Je kunt het zo gek niet bedenken. Misschien wil je wel een spelletjes pakket geven, of een chocolade pakket. De volgende stap: verpakkingsmateriaal kopen. Doorzichtig folie, lintjes, strikjes, misschien confetti voor over de cadeautjes heen. Ga helemaal los en maak er een leuk presentje van. Je vriendin zal niet weten wat ze ziet als je hiermee aan komt lopen!

Kunst

Krap bij kas, maar wil je je vriendin wel wat leuks cadeau doen? In Nederland hebben we heel veel gratis musea en tentoonstellingen. Denk aan bijvoorbeeld het Bierreclame museum. Dit is leerzaam, goed voor je portemonnee, hartstikke leuk voor je vriendin én jou. Misschien ontdekken jullie op deze manier samen een nieuwe hobby. Twee vliegen in één klap! Er zijn natuurlijk ook musea die te bezoeken zijn voor een klein bedrag. Het is dan wel niet gratis, maar alsnog geen grote uitgave. Zoek op internet naar de leukste musea bij jullie in de buurt.

Vorig artikelOde aan de sloten
Volgend artikelWintersport

Rianne de Schute

Blogger

Welkom op deSchute.nl Op mijn blog lees je alles over huis&tuin, lifestyle, tech en mode! Bekijk hieronder alle categorieën.

Categorieën