Home Huis & Tuin Hoe een weekendje in eigen land je perfecte tuinmeubels oplevert

Gerelateerde blogs

Hoe een weekendje in eigen land je perfecte tuinmeubels oplevert

Even weg

Ik vind het heerlijk om zo af en toe met de familie een weekendje weg te zijn. Gewoon met het hele gezin lekker op pad naar een vakantiepark of een huisje ergens in Nederland. Mijn voorkeur is altijd een vakantiepark. Daar is voldoende te doen als het weer tegenzit en zijn de huisjes vaak van prima kwaliteit. Ze hebben immers toch een reputatie hoog te houden met zo een bekende naam, over het algemeen. Daarnaast zijn de faciliteiten op zo een park vaak ook erg goed. Geen zin om boodschappen te doen? Er is een klein supermarktje. Zin in snacks? Er is ongetwijfeld een frietkraam of heuze snackbar. Lekker even zwemmen? De meeste parken hebben een heerlijk zwembad op het terrein. Daarnaast kan je vaak tijdens het boeken er voor zorgen dat je voor een zachte prijs nog extra’s bij je verblijf hebt, zoals fietsen of minigolf. Al met al genoeg te doen dus.

Mooi huisje

Maar hoe goed de service daar echt is, bleek een paar weken geleden. Wij waren naar een park in het zuiden van Nederland gegaan met de kinderen. Daar zit een flink zwemparadijs en ze maken altijd makkelijk vriendjes. Ideaal, dan konden wij ook even tot rust komen. Lekker een weekendje makkelijk eten, pannekoeken bakken en ’s avonds spelletjes doen. Een betere vakantie is er voor mij bijna niet. We hadden toevallig ook een nieuw gerenoveerd huisje. Bij het inchecken werd ons zelfs verteld dat we pas de derde gast waren sinds het renoveren, alles was dus gloednieuw. Dat was zeker te zien: er zat een bubbelbad in, een kleine sauna en daarnaast prachtige meubels. Ook de meubels in het tuintje waren werkelijk geweldig. Sterker nog, ze waren precies wat ik zocht voor thuis. Comfortabel, plek zat en in een mooie kleur. De eettafel,de stoelen en de loungebank: ze leken perfect bij elkaar te passen.

Gevonden!

Na een paar dagen besloot ik daarom de stoute schoenen aan te trekken en bij de receptie na te vragen hoe zij deze meubels gevonden hadden, en of ze me het adres konden geven waar ze gekocht zijn. De receptioniste wist het helaas niet. Logisch ook, maar teleurgesteld droop ik af. Echter, bij het uitchecken, bleek er een bericht voor ons te zijn achtergelaten. De receptioniste had even rondgebeld, en de tuinmeubelen bleken besteld te zijn bij Tuinmeubelland. Ik heb meteen mijn eigen set besteld, en die wordt ergens deze week bezorgd. Het is misschien nog wat koud, maar vanaf volgend voorjaar vier ik elke middag een minivakantie in mijn eigen tuintje!

Rianne de Schute

Blogger

Welkom op deSchute.nl Op mijn blog lees je alles over huis&tuin, lifestyle, tech en mode! Bekijk hieronder alle categorieën.

Categorieën